Яскравий за смаком і ароматний плов зі свининою можна приготувати в духовці. Такий варіант виконання дозволить отримати ситний і наваристий продукт. Оцініть просту кулінарну ідею для вашого столу!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 0,4 кг
- Рис білий – 2 склянки
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Куркума – 2 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – мл
Процес приготування:
Рецепт плову зі свининою в горщику в духовці простий у приготуванні! Кубиками нарізаємо свинину і цибулю. Моркву очищаємо від шкірки і пропускаємо через тертку з великими зубчиками. Кладемо продукти в сковороду, обмащений рослинним маслом.
Смажимо продукти до легкого рум’янцю. Можна відразу посолити і поперчити.
Кладемо на дно горщика піджарку. Додаємо промитий рис, куркуму, головку часнику і воду.
Закриваємо горщик кришкою і відправляємо його в духовку. Готуємо 40-50 хвилин, оптимальна температура – 180 градусів.
Після духовки даємо заготівлі настоятися. Потім розмішуємо блюдо і подаємо до столу. Готово!
Плов Плов без моркви Плов без цибулі Плов в духовці Плов зі свинини з рисом Плов зі свининою