Ніжне насичене і ароматне повидло з абрикосів за запропонованим рецептом готується просто і досить швидко. Взимку воно обов’язково порадує всю сім’ю смаком літа і сонячним кольором. Особливо сподобається таке повидло дітям, тому не пропустіть це рецепт з виду.


Інгредієнти: на 1.5 л.

  • Абрикоси – 2,5 кг
  • Цукор-пісок – 800 гр.

Процес приготування:

Як приготувати повидло з абрикосів в домашніх умовах? Абрикоси помити, розрізати на половинки, видалити кісточки фруктів.

Всипати цукор у абрикоси, перемішати.

перемолоти Блендером абрикоси з цукром до стану пюре.

Перелити абрикосове пюре в чашу мультиварки.

Готувати повидло в режимі «Суп» півгодини.

Після закінчення програми відкрити кришку мультиварки, ретельно перемішати повидло з абрикосів. Знову закрити кришку і готувати в режимі «Суп» півгодини. Повторити процедуру ще й третій раз.

Заздалегідь простерилізувати банки для повидла, кришки обдати окропом. У підготовлені банки, залити готове абрикосове повидло.

Закрити банки кришками.

Повидло з абрикосів в домашніх умовах відмінно зберігається. Взимку воно порадує вас літнім ароматом, соковитістю.

Абрикоси на зиму Варення з абрикосів без кісточок на зиму Варення з абрикосів на зиму Джем з абрикосів Повидло з абрикосів на зиму