Ніжне насичене і ароматне повидло з абрикосів за запропонованим рецептом готується просто і досить швидко. Взимку воно обов’язково порадує всю сім’ю смаком літа і сонячним кольором. Особливо сподобається таке повидло дітям, тому не пропустіть це рецепт з виду.
Інгредієнти: на 1.5 л.
- Абрикоси – 2,5 кг
- Цукор-пісок – 800 гр.
Процес приготування:
Як приготувати повидло з абрикосів в домашніх умовах? Абрикоси помити, розрізати на половинки, видалити кісточки фруктів.
Всипати цукор у абрикоси, перемішати.
перемолоти Блендером абрикоси з цукром до стану пюре.
Перелити абрикосове пюре в чашу мультиварки.
Готувати повидло в режимі «Суп» півгодини.
Після закінчення програми відкрити кришку мультиварки, ретельно перемішати повидло з абрикосів. Знову закрити кришку і готувати в режимі «Суп» півгодини. Повторити процедуру ще й третій раз.
Заздалегідь простерилізувати банки для повидла, кришки обдати окропом. У підготовлені банки, залити готове абрикосове повидло.
Закрити банки кришками.
Повидло з абрикосів в домашніх умовах відмінно зберігається. Взимку воно порадує вас літнім ароматом, соковитістю.
Абрикоси на зиму Варення з абрикосів без кісточок на зиму Варення з абрикосів на зиму Джем з абрикосів Повидло з абрикосів на зиму