Яскраве, густе повидло з яблук і гарбуза – це справжня знахідка для заготівель на зиму. Воно виходить дуже в’язким і ніжним, і стане гарним доповненням до домашньої випічки! Спробуйте самі!
Інгредієнти: на 1.5 л.
- Яблука – 1 кг
- Гарбуз – 800 гр.
- Цукор-пісок – 1 кг
Процес приготування:
Приступимо до приготування повидла з яблук і гарбуза. Гарбуз очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими шматочками.
Перекладаємо їх у каструлю і заливаємо водою.
Ставимо на вогонь і варимо, поки гарбуз не стане м’якою.
Після цього перетираємо її в пюре.
Тепер очищаємо від насіння і шкірки яблука.
Нарізаємо їх на кілька часточок і також відварюємо в коді до м’якого стану. А потім перетираємо в пюре.
З’єднуємо пюре і ставимо на вогонь, варимо, періодично помішуючи близько 20 хв, поки маса не стане густою.
Після цього засипаємо цукор, розмішуємо і тримаємо на вогні до повного загустіння.
Перевіряємо готовність повидла, капнувши його на тарілочку, якщо маса застигне, то готове повидло.
Приємного апетиту!
Повидло Повидло з яблук