Яскраве, густе повидло з яблук і гарбуза – це справжня знахідка для заготівель на зиму. Воно виходить дуже в’язким і ніжним, і стане гарним доповненням до домашньої випічки! Спробуйте самі!


Інгредієнти: на 1.5 л.

  • Яблука – 1 кг
  • Гарбуз – 800 гр.
  • Цукор-пісок – 1 кг

Процес приготування:

Приступимо до приготування повидла з яблук і гарбуза. Гарбуз очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими шматочками.

Перекладаємо їх у каструлю і заливаємо водою.

Ставимо на вогонь і варимо, поки гарбуз не стане м’якою.

Після цього перетираємо її в пюре.

Тепер очищаємо від насіння і шкірки яблука.

Нарізаємо їх на кілька часточок і також відварюємо в коді до м’якого стану. А потім перетираємо в пюре.

З’єднуємо пюре і ставимо на вогонь, варимо, періодично помішуючи близько 20 хв, поки маса не стане густою.

Після цього засипаємо цукор, розмішуємо і тримаємо на вогні до повного загустіння.

Перевіряємо готовність повидла, капнувши його на тарілочку, якщо маса застигне, то готове повидло.

Приємного апетиту!

Повидло Повидло з яблук