Впевнені, що корисна і правильна їжа не може бути смачною? Ми хочемо вас в цьому переконати. Апельсиновий чізкейк, покрокова інструкція по приготуванню якого представлена вашій увазі, є яскравим прикладом того, що навіть десерти можуть бути одночасно смачними і корисними. У цій страві ви не знайдете ні цукру, ні молока, ні пшеничного борошна.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Вівсяні пластівці – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Банан – 70 гр.
  • Сир – 540 гр.
  • Какао-порошок – 0.5 ч. л.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
  • Апельсин – 1 шт.
  • Розпушувач тіста – 0.5 ч. л.
  • Цукрозамінник – 40 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати ПП чізкейк. Для початку необхідно підготувати інгредієнти, які ми будемо використовувати в процесі приготування.

Висипаємо вівсяні пластівці в чашу блендера і подрібнюємо їх до стану борошна.

До подрібненим пластівцям відправляємо розпушувач, банан, какао, білок одного яйця. Все ретельно перемішуємо.

Вимішене тісто викладаємо у форму для випікання, а потім відправляємо його в духовку, розігріту до ста дев’яноста градусів, на п’ятнадцять хвилин.

Моєму апельсин, очищаємо його від шкірки і відправляємо в блендер для подрібнення.

В окремій ємності з’єднуємо подрібнений апельсин, яйця, крохмаль, сир і підсолоджувач. Потім все збиваємо за допомогою блендера.

Отриманою масою поливаємо поверхню коржа, потім відправляємо все випікатися в духовку на годину при температурі сто сімдесят градусів.

Перед подачею чізкейк необхідно охолодити і дати йому настоятися в холодильнику протягом кількох годин.

Банановий чізкейк ПП чізкейк дієтичний Чізкейк з випічкою Чізкейк класичний Чізкейки