Смачне і корисне блюдо з курки і овочів, багате білками і вітамінами. Його просто приготувати і можна подавати як на обід, так і на вечерю. М’яка, ніжна курочка і ароматна підлива сподобаються дітям і дорослим.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 600 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Томатна паста – 50 гр.
- Знежирений йогурт – 160 гр.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Цукор-пісок – 0.66 ч. л.
- Вода – 200 мл
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати ПП гуляш з курки. Куряче філе промиваємо та нарізаємо смужками середнього розміру. Обсмажуємо шматочки на олії до рум’яного кольору.
Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці.
Цибулю чистимо і нарізаємо невеликими кубиками або півкільцями
Додаємо цибулю і моркву до курячого філе, перемішуємо. Смажимо ще 10 хв.
Потім додаємо воду, томатну пасту, сіль, цукор і чорний мелений перець. Тушкуємо після кипіння півгодини. За 5-7 хв. до готовності вводимо знежирений йогурт. Розмішуємо.
Приємного апетиту!
Гуляш Гуляш без томатної пасти Гуляш з курки гуляш Курячий з підливкою з томатної пасти на сковороді Гуляш як в їдальні з підливою