Навряд чи можна знайти людину, який був би байдужий до запіканці. Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування десерту, який не тільки володіє чудовим смаком, але і не залишить негативних наслідків для вашої фігури.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сир 1% – 500 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Ізюм – 100 гр.
  • Манна крупа – 50 гр.
  • Масло вершкове – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати сирну запіканку в мікрохвильовці ПП? В окремій ємності збиваємо яйце до піноподібного стану. До збитим яйця, додаємо сир, манну крупу, невелика кількість вершкового масла. Якщо в сирі багато зайвої рідини, рекомендується «процідити» за допомогою друшляка.

Отриману масу необхідно ретельно перемішати і дати їй настоятися протягом 10 хвилин до того моменту, поки манна крупа не розбухне.

Після того, як манна крупа дійде до необхідної консистенції, в тісто можна додати трохи родзинок.

У форму, в якій буде випікати нашу запіканку, відправляємо тісто, ставимо в мікрохвильову піч на максимальну потужність. Випікатися наш десерт повинен протягом п’ятнадцяти хвилин.

ПП сирна запіканка Сирна запіканка без борошна Сирна запіканка без сметани Сирна запіканка без цукру Сирна запіканка в мікрохвильовці Сирна запіканка на швидку руку