Це один з найпростіших і вдалих рецептів тесту для хрустких чебуреків. Якщо ви давно хотіли спробувати приготувати цю страву, то це саме час.
Інгредієнти: на 12 порц.
- Борошно пшеничне – 3 склянки
- Яйце – 1 шт.
- Кефір – 250 мл
- Сіль – 1 ч. л.
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
Готувати пузырчатое тісто на кефірі для чебуреків просто! Вершкове масло розтопіть на повільному вогні або в мікрохвильовій печі і остудіть його.
У миску просійте борошно, додайте сіль і перемішайте.
Потім влийте кефір кімнатної температури, перемішайте.
Далі розбийте яйце і додайте остигле масло. Перемішуйте тісто ложкою до однорідного стану.
Потім переходьте до замішування руками. Тісто має легко відлипати від рук, тому при необхідності можна додати трохи борошна. Тісто накрийте рушником і залиште на півгодини. Після цього можна приступати до ліплення чебуреків.
Приємного апетиту!
Тісто для чебуреків без горілки Тісто для чебуреків з бульбашками як в чебуречній Тісто для чебуреків з м'ясом Тісто для чебуреків класичне Тісто для чебуреків на кефірі Хрустке тісто для чебуреків пузырчатое