Мультиварка може спростити багато процесів, що відбуваються в межах кухні, а приготована в ній їжа володіє поруч переваг. Так пироги практично неможливо пересушити або спалити, а більш точний контроль температури дозволяє страв пропікається рівномірно.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Цукор-пісок – 250 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Розпушувач тіста – 12 гр.
- Ванільний цукор – 12 гр.
- Сіль – 1 щіпка
- чорна Смородина – 150 гр.
- Масло – для змазування
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування пирога з чорною смородиною в мультиварці? Розбийте яйця в глибоку миску, додайте цукор і з допомогою віночка збийте в легку піну.
Просійте борошно з розпушувачем, додайте сіль і ванільний цукор, перемішайте в окремій ємності і по частинах введіть в яєчну суміш.
Ретельно збийте до отримання однорідної маси.
Смородину промийте і акуратно обсушіть рушником. Якщо використовуєте заморожену смородину, то розморожувати її немає необхідності.
Форму для випічки змастіть тонким шаром масла.
За бажанням можете додатково присипати манкою або панірувальними сухарями.
В мультиварку встановіть чашу і влийте туди підготовлене тісто.
Зверху засипте смородину. Можете перемішати ягоди разом з тестом, щоб вони розподілилися по пирогу, або трохи збільшити кількість смородини, в такому разі вона сама осяде в процесі випікання.
Виставте на панелі управління режим «Випічка» з таймером на 50 хвилин і щільно закрийте кришку. По закінченні готування не відкривайте кришку ще протягом 10-15 хвилин.
Готовий пиріг цукровою пудрою і прикрасьте ягодами.
Смачного!