Мультиварка може спростити багато процесів, що відбуваються в межах кухні, а приготована в ній їжа володіє поруч переваг. Так пироги практично неможливо пересушити або спалити, а більш точний контроль температури дозволяє страв пропікається рівномірно.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Цукор-пісок – 250 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Розпушувач тіста – 12 гр.
  • Ванільний цукор – 12 гр.
  • Сіль – 1 щіпка
  • чорна Смородина – 150 гр.
  • Масло – для змазування

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування пирога з чорною смородиною в мультиварці? Розбийте яйця в глибоку миску, додайте цукор і з допомогою віночка збийте в легку піну.

Просійте борошно з розпушувачем, додайте сіль і ванільний цукор, перемішайте в окремій ємності і по частинах введіть в яєчну суміш.

Ретельно збийте до отримання однорідної маси.

Смородину промийте і акуратно обсушіть рушником. Якщо використовуєте заморожену смородину, то розморожувати її немає необхідності.

Форму для випічки змастіть тонким шаром масла.

За бажанням можете додатково присипати манкою або панірувальними сухарями.

В мультиварку встановіть чашу і влийте туди підготовлене тісто.

Зверху засипте смородину. Можете перемішати ягоди разом з тестом, щоб вони розподілилися по пирогу, або трохи збільшити кількість смородини, в такому разі вона сама осяде в процесі випікання.

Виставте на панелі управління режим «Випічка» з таймером на 50 хвилин і щільно закрийте кришку. По закінченні готування не відкривайте кришку ще протягом 10-15 хвилин.

Готовий пиріг цукровою пудрою і прикрасьте ягодами.

Смачного!

Пиріг з чорною смородиною Пироги