Ця випічка як не можна до речі підходить для дачно-сільського сезону. Цей пиріг легко приготувати саме в літній сезон, коли під рукою завжди є свіжа полуниця і ревінь. Цей десерт дуже легкий і ароматний, спробуйте!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Для начинки: –
- Полуниця – 200 гр.
- Ревінь – 300 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 50 гр.
- Кориця – 0.5 ч. л.
- Для тіста: –
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Кориця – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Готувати пиріг з ревенем і полуницею просто! Промийте і обсушіть ревінь і полуницю. Наріжте інгредієнти і з’єднайте їх з цукровим піском, крохмалем і меленою корицею.
Начинку для пирога відправте у форму, попередньо змащену маслом.
Далі почніть готувати тісто. Яйця і цукровий пісок збийте за допомогою міксера.
Потім додайте розтоплене вершкове масло і добре перемішайте інгредієнти.
Далі просійте в тісто борошно з розпушувачем і почніть замішувати тісто для пирога.
Готове тісто відправте в форму прямо на начинку і приберіть у вже розігріту до 180 градусів духовку.
Через півгодини виймайте готовий пиріг і подавайте до столу чи для початку дайте трохи охолонути.
Приємного апетиту!
Пиріг з полуницею Пиріг з полуницею в духовці Пиріг з ревенем Страви з ревеню