Ця випічка як не можна до речі підходить для дачно-сільського сезону. Цей пиріг легко приготувати саме в літній сезон, коли під рукою завжди є свіжа полуниця і ревінь. Цей десерт дуже легкий і ароматний, спробуйте!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Для начинки: –
  • Полуниця – 200 гр.
  • Ревінь – 300 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 50 гр.
  • Кориця – 0.5 ч. л.
  • Для тіста: –
  • Борошно пшеничне – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Кориця – 0.5 ч. л.

Процес приготування:

Готувати пиріг з ревенем і полуницею просто! Промийте і обсушіть ревінь і полуницю. Наріжте інгредієнти і з’єднайте їх з цукровим піском, крохмалем і меленою корицею.

Начинку для пирога відправте у форму, попередньо змащену маслом.

Далі почніть готувати тісто. Яйця і цукровий пісок збийте за допомогою міксера.

Потім додайте розтоплене вершкове масло і добре перемішайте інгредієнти.

Далі просійте в тісто борошно з розпушувачем і почніть замішувати тісто для пирога.

Готове тісто відправте в форму прямо на начинку і приберіть у вже розігріту до 180 градусів духовку.

Через півгодини виймайте готовий пиріг і подавайте до столу чи для початку дайте трохи охолонути.

Приємного апетиту!

Пиріг з полуницею Пиріг з полуницею в духовці Пиріг з ревенем Страви з ревеню