Простий рецепт пирога з вишнями і сиром в мультиварці. Сир бажано використовувати м’який і жирний – випічка вийде ніжніше і смачніше. А вишня годиться як свіжа, так і заморожена. Головне – витягти кісточки і злити зайвий сік.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно – 2,5 склянки
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Яйце – 3 шт.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Сир – 100 гр.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Вишня – 200 гр.
- Масло рослинне – для змазування
- Цукрова пудра для прикраси
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування пирога з сиром та вишнями в мультиварці? У миску викладаємо сир, м’яке вершкове масло і цукор. Розтираємо все виделкою до однорідності.
Додаємо яйця, перемішуємо. Всипаємо борошно з розпушувачем і замішуємо досить густе тісто.
Чашу мультиварки змащуємо рослинним маслом. Викладаємо в неї половину тіста.
Далі розподіляємо на тесті вишню без кісточок. Закриваємо вишню другою половиною тіста і розкладаємо на поверхні ягоди.
Ставимо чашу з тестом в мультиварку, вибираємо режим «Випічка» на одну годину. Стартуємо. Після закінчення зазначеного часу готовий виріб витягуємо з чаші, даємо охолонути і рясно посипаємо цукровою пудрою.
Смачного!