Простий рецепт пирога з вишнями і сиром в мультиварці. Сир бажано використовувати м’який і жирний – випічка вийде ніжніше і смачніше. А вишня годиться як свіжа, так і заморожена. Головне – витягти кісточки і злити зайвий сік.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно – 2,5 склянки
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Яйце – 3 шт.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Сир – 100 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Вишня – 200 гр.
  • Масло рослинне – для змазування
  • Цукрова пудра для прикраси

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування пирога з сиром та вишнями в мультиварці? У миску викладаємо сир, м’яке вершкове масло і цукор. Розтираємо все виделкою до однорідності.

Додаємо яйця, перемішуємо. Всипаємо борошно з розпушувачем і замішуємо досить густе тісто.

Чашу мультиварки змащуємо рослинним маслом. Викладаємо в неї половину тіста.

Далі розподіляємо на тесті вишню без кісточок. Закриваємо вишню другою половиною тіста і розкладаємо на поверхні ягоди.

Ставимо чашу з тестом в мультиварку, вибираємо режим «Випічка» на одну годину. Стартуємо. Після закінчення зазначеного часу готовий виріб витягуємо з чаші, даємо охолонути і рясно посипаємо цукровою пудрою.

Смачного!

Пиріг з сиром та вишнями Пироги Пироги з вишнею