Швидкі і апетитні пиріжки можна приготувати на сковороді з лаваша. Використовуйте в якості начинки сир і яйце. Ситне частування для всієї родини вам забезпечено. Можна подавати на сніданок і навіть до чаю.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 2 аркуша
  • Яйце – 4 шт.
  • Зелень – 1 пучок
  • Сир Пармезан – 70 гр.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати пиріжки з лаваша з сиром і яйцем на сковороді легко! Відварюємо тільки два курячих яйця, решту нам знадобляться в сирому вигляді пізніше. Остуджуємо продукт і нарізаємо дрібними кубиками. Подрібнюємо зелень, натираємо сир. Занурюємо все це усе це в глибоку тарілку і заливаємо майонезом.

Ложкою ретельно розмішуємо начинку для пиріжків, щоб всі продукти рівномірно розподілилися.

Листи лаваша розрізаємо на рівні прямокутники. У кут кожного шматочка кладемо по 1 їдальні ложки начинки.

Формуємо трикутник з лаваша. Акуратно підверніть всі краї так, щоб начинка не випала.

В окремому посуді збиваємо два сирих яйця зі спеціями.

Обвалюємо кожен трикутник в яйці і відправляємо в розігріту з маслом сковороду. Смажимо з кожної сторони по 1-2 хвилині.

Подаємо пиріжки з лаваша з начинкою в гарячому або теплому вигляді. Приємного апетиту!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Пиріжки з лаваша Пиріжки з лаваша на сковороді Рулет з лаваша з різними начинками