Даний рецепт приготування річної запіканки з кабачків дуже простий. Таку запіканку зможе приготувати як початківців, так і сама господиня зайнята. Блюдо з кабачків в результаті виходить соковитим, ніжним і дуже смачним. Така запіканка підійде не тільки для дорослого меню, але і дитячого. Просто, смачно і по-літньому!


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сир Пармезан – 60 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Рукола – 0,5 пучків
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати річну запіканку з кабачків. Кабачок промиваємо, очищаємо від шкірки і насіння. Якщо плід молодий, то очищати його немає необхідності. Далі натираємо на крупній тертці кабачок.

Рукколу і очищений зубчик часнику подрібнюємо. До тертому кабачка вбиваємо курячі яйця, додаємо подрібнений часник і рукколу.

Далі додаємо до решти інгредієнтів пшеничне борошно, сіль і мелений перець. Все перемішуємо.

подрібнюємо На крупній тертці твердий сир і також додаємо його в робочу ємність. Всі компоненти необхідно ретельно перемішати.

Отриману масу викладаємо у форму для випікання і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Річна запіканка з кабачків готова!

Приємного вам апетиту!

Запіканка з кабачків з сиром Кабачки з сиром і часником в духовці Страви з кабачків