Даний рецепт приготування річної запіканки з кабачків дуже простий. Таку запіканку зможе приготувати як початківців, так і сама господиня зайнята. Блюдо з кабачків в результаті виходить соковитим, ніжним і дуже смачним. Така запіканка підійде не тільки для дорослого меню, але і дитячого. Просто, смачно і по-літньому!
Інгредієнти: на 3 порції.
- Кабачки – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Сир Пармезан – 60 гр.
- Часник – 1 зуб.
- Рукола – 0,5 пучків
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати річну запіканку з кабачків. Кабачок промиваємо, очищаємо від шкірки і насіння. Якщо плід молодий, то очищати його немає необхідності. Далі натираємо на крупній тертці кабачок.
Рукколу і очищений зубчик часнику подрібнюємо. До тертому кабачка вбиваємо курячі яйця, додаємо подрібнений часник і рукколу.
Далі додаємо до решти інгредієнтів пшеничне борошно, сіль і мелений перець. Все перемішуємо.
подрібнюємо На крупній тертці твердий сир і також додаємо його в робочу ємність. Всі компоненти необхідно ретельно перемішати.
Отриману масу викладаємо у форму для випікання і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Річна запіканка з кабачків готова!
Приємного вам апетиту!
Запіканка з кабачків з сиром Кабачки з сиром і часником в духовці Страви з кабачків