У кожної господині бувають випадки, коли в холодильнику є вже готовий бульйон. Деякі бульйон, що залишився заморожують. Цей рецепт для тих, у кого вже є готовий бульйон. Відмінність розсольнику в тому, що в ньому немає перлової крупи. Але такий суп з квасолею дуже смачний. Квасоля прекрасно поєднується з іншими продуктами.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Бульйон – 2.5 л.
  • Картопля – 3 шт.
  • Квасоля біла – 1 склянка
  • Огірки солоні – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сметана – для прикраси
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати суп з квасолею? Квасоля замочіть на ніч. Вранці злити воду. Налийте в глибоку каструлю води, викладіть квасолю і варіть до готовності.

Розігрійте готовий м’ясний бульйон.

Картопля очистіть і наріжте соломкою або кубиками середнього розміру. Перекладіть в каструлю варитися до розігрітому бульйону.

Очистіть цибулю, дрібно наріжте.

Моркву очистіть, дрібно наріжте. Цибулю і моркву додайте в каструлю.

Солоні огірки (можна замінити маринованими) наріжте соломкою або потріть на крупній тертці. Надішліть в каструлю, через 15 хвилин додайте квасолю. Спробуйте розсольник, додайте спеції і налийте трохи огіркового розсолу. Доведіть суп до кипіння, вимкніть вогонь і дайте настоятися 10 хвилин.

Подавайте ароматний розсольник зі сметаною і свіжим хлібом. Приємного апетиту!

Новости