У кожної господині бувають випадки, коли в холодильнику є вже готовий бульйон. Деякі бульйон, що залишився заморожують. Цей рецепт для тих, у кого вже є готовий бульйон. Відмінність розсольнику в тому, що в ньому немає перлової крупи. Але такий суп з квасолею дуже смачний. Квасоля прекрасно поєднується з іншими продуктами.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Бульйон – 2.5 л.
- Картопля – 3 шт.
- Квасоля біла – 1 склянка
- Огірки солоні – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сметана – для прикраси
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати суп з квасолею? Квасоля замочіть на ніч. Вранці злити воду. Налийте в глибоку каструлю води, викладіть квасолю і варіть до готовності.
Розігрійте готовий м’ясний бульйон.
Картопля очистіть і наріжте соломкою або кубиками середнього розміру. Перекладіть в каструлю варитися до розігрітому бульйону.
Очистіть цибулю, дрібно наріжте.
Моркву очистіть, дрібно наріжте. Цибулю і моркву додайте в каструлю.
Солоні огірки (можна замінити маринованими) наріжте соломкою або потріть на крупній тертці. Надішліть в каструлю, через 15 хвилин додайте квасолю. Спробуйте розсольник, додайте спеції і налийте трохи огіркового розсолу. Доведіть суп до кипіння, вимкніть вогонь і дайте настоятися 10 хвилин.
Подавайте ароматний розсольник зі сметаною і свіжим хлібом. Приємного апетиту!
Новости