Більшість популярних страв має безліч варіацій, завдяки чому можна вибрати той рецепт, який найбільше відповідає вашим смаковим уподобанням. Розсольник з рисом простий у приготуванні, але при цьому апетитний варіант для другого.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Бульйон з курки – 1,5 л.
- Рис білий – 30 гр.
- Морква – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Огірки солоні – 1 шт.
- огірковий Розсіл – 1 склянка
- Перець чорний горошок – 7 шт.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло оливкова – 30 гр.
Процес приготування:
Рецепт розсольнику з рисом гранично простий! Наливаємо в каструлю заздалегідь підготовлений бульйон. До нього додаємо рис і залишаємо варитися 10 хвилин. В цей час миємо й чистимо овочі.
Пропускаємо морква через крупну тертку, нарізаємо картоплю кубиками середнього розміру, подрібнюємо цибулину. Додаємо овочі в бульйон.
Консервований огірок натираємо на тертці або дрібно нарізаємо. Відправляємо в каструлю.
Додаємо в суп оливкова олія, горошини перцю і лавровий лист.
Як тільки овочі зварилися, заливаємо склянку огіркового розсолу. При необхідності додаємо в суп сіль. Доводимо до кипіння і знімаємо.
Готовий суп розливаємо по тарілках. За смаком додаємо спеції, зелень і сметану.
Новости