Перед вами рецепт дуже смачного розсольнику зі свининою. Такий розсольник завжди виходить наваристим і густим. Це дуже популярне блюдо, яке обов’язково сподобається всій вашій родині.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Вода – 3 л
- Свинина – 250 гр.
- Рис білий – 3 ст. л.
- Огірки солоні – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Картопля – 4 шт.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Морква – 1 шт.
- Розсіл огірковий – 250 мл
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – 4 за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Часник – 1 зуб.
- Зелень – для прикраси
- Сметана – для прикраси
Процес приготування:
Як приготувати розсольник зі свининою? Свинину промийте. Потім поріжте на дрібні шматочки і відправте в каструлю з водою. Варіть на сильному вогні до того, як закипить. Після цього зменшіть вогонь, зніміть піну, яка утворилася на бульйоні і посоліть. Варити м’ясо слід не менше 30 хвилин.
Підготуйте необхідну кількість рисової крупи, промийте її з допомогою сита.
Візьміть картоплю, почистіть його, промийте. Поріжте очищений картопля зручним для вас чином.
Порізану картоплю разом з рисовою крупою поміщаємо в киплячий бульйон. Все це варіть протягом 20 хвилин на маленькому вогні.
Готуємо солоні огірки. Поріжте їх невеликими шматочками.
Почистіть і вимийте ріпчасту цибулю та моркву. Покришіть їх (для моркви можна використовувати крупну тертку). Поставте сковороду на плиту, влийте рослинне масло і обсмажуйте на ньому нарізані цибулю і моркву. Коли овочі придбають м’якість, всипте до них солоні огірки. Всі компоненти тушкуйте разом на помірному вогні близько 7 хвилин.
в сковороду До овочів додайте томатну пасту, потім влийте огірковий розсіл і невелика кількість вариться бульйону. Тушкуйте заправу для розсольника на маленькому вогні 5 хвилин. Не забуваємо посолити і додати цукровий пісок.
Як тільки буде готове м’ясо, викладаємо тушковані овочі в каструлю. Для особливого аромату додаємо в суп лавровий лист і універсальну приправу. Очищаємо зубчик часнику, подрібнюємо його і також додаємо в каструлю. Після з’єднання всіх компонентів, поваріть суп ще 10 хвилин. Після цього вимкніть газ і залиште його на теплій плиті на 15 хвилин для настоювання.
Розсольник зі свининою готовий. Розливайте його по тарілках, до столу подавайте зі сметаною і зеленню. Це додасть освіжаючий смак готового блюда.
Приємного апетиту!
Новости