Апетитний лаваш з яйцем, сиром і часником стане прекрасним ситним сніданком або ж обіднім перекусу на роботі. Просте і смачне поєднання продуктів сподобається абсолютно всім! Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш – 200 гр.
- Сир Пармезан – 300 гр.
- Яйце – 5 шт.
- Часник – 4 зуб.
- Майонез – 100 гр.
- Вода – 1 л
- Зелень – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Для того щоб приготувати рулет з лаваша з яйцем, сиром і часником, яйця відварюємо круто. Для цього занурюємо їх у киплячу воду і варимо 10 хв, потім ставимо під холодну проточну воду і видаляємо шкаралупу. Дрібно кришимо яйця.
Сир натираємо на крупній тертці.
Зелень промиваємо водою і дрібно кришимо.
Також подрібнюємо очищений від лушпиння часник.
Тепер з’єднуємо в глибокій ємності майонез, сир, яйця, часник і зелень. Солимо і приправляємо чорним меленим перцем.
Беремо аркуш лаваша і змащуємо його ½ частиною начинки, зверху кладемо ще один аркуш і також змащуємо його начинкою. Скручуємо в рулет і залишаємо в холодильник на півгодини. Розрізаємо рулет на кілька шматочків.
Приємного апетиту!
Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками