Апетитний лаваш з яйцем, сиром і часником стане прекрасним ситним сніданком або ж обіднім перекусу на роботі. Просте і смачне поєднання продуктів сподобається абсолютно всім! Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 200 гр.
  • Сир Пармезан – 300 гр.
  • Яйце – 5 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Майонез – 100 гр.
  • Вода – 1 л
  • Зелень – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Для того щоб приготувати рулет з лаваша з яйцем, сиром і часником, яйця відварюємо круто. Для цього занурюємо їх у киплячу воду і варимо 10 хв, потім ставимо під холодну проточну воду і видаляємо шкаралупу. Дрібно кришимо яйця.

Сир натираємо на крупній тертці.

Зелень промиваємо водою і дрібно кришимо.

Також подрібнюємо очищений від лушпиння часник.

Тепер з’єднуємо в глибокій ємності майонез, сир, яйця, часник і зелень. Солимо і приправляємо чорним меленим перцем.

Беремо аркуш лаваша і змащуємо його ½ частиною начинки, зверху кладемо ще один аркуш і також змащуємо його начинкою. Скручуємо в рулет і залишаємо в холодильник на півгодини. Розрізаємо рулет на кілька шматочків.

Приємного апетиту!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками