Дуже простий і смачний рецепт рулетиків з шинкою і сиром з дріжджового тіста. Відмінно підходить для апетитного сніданку, перекусу або пікніка. Смачні слойки точно сподобаються вашим домочадцям!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Листкове тісто дріжджове – 500 гр.
- Шинка – 300 гр.
- Сир – 300 гр.
- Кетчуп – 3 ст. л.
- Кріп – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Яєчний жовток – 1 шт.
Процес приготування:
Щоб приготувати рулетики з шинкою і сиром з листкового дріжджового тіста, листкове тісто розморожуємо і розкачуємо з допомогою качалки в тонкий млинець товщиною 2-3 мм.
Промазуємо тісто кетчупом.
Шинку ріжемо довгастими шматочками.
Сир натираємо на крупній тертці.
Кріп промиваємо і дрібно кришимо ножем.
Викладаємо шинку, сир і кріп рівномірно по всій поверхні тіста. Звертаємо його в рулет.
Розрізаємо рулет на кілька рулетиків завтовшки 3-4 див. Викладаємо їх на змащену рослинним маслом деко і випікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Приємного апетиту!
Новости