Дуже простий і смачний рецепт рулетиків з шинкою і сиром з дріжджового тіста. Відмінно підходить для апетитного сніданку, перекусу або пікніка. Смачні слойки точно сподобаються вашим домочадцям!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Листкове тісто дріжджове – 500 гр.
  • Шинка – 300 гр.
  • Сир – 300 гр.
  • Кетчуп – 3 ст. л.
  • Кріп – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Яєчний жовток – 1 шт.

Процес приготування:

Щоб приготувати рулетики з шинкою і сиром з листкового дріжджового тіста, листкове тісто розморожуємо і розкачуємо з допомогою качалки в тонкий млинець товщиною 2-3 мм.

Промазуємо тісто кетчупом.

Шинку ріжемо довгастими шматочками.

Сир натираємо на крупній тертці.

Кріп промиваємо і дрібно кришимо ножем.

Викладаємо шинку, сир і кріп рівномірно по всій поверхні тіста. Звертаємо його в рулет.

Розрізаємо рулет на кілька рулетиків завтовшки 3-4 див. Викладаємо їх на змащену рослинним маслом деко і випікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!

Новости