У східній кухні часто віддають перевагу гострим приправам. Тому любителі пікантною їжі не рідко намагаються перейняти такі рецепти і застосувати їх на звичайних в наших місцях продуктах. Дуже смачна заготівля у вас вийде із зелених помідор, приготовлена з гострими спеціями по-корейськи.
Інгредієнти: на 1.5 л.
- Помідори зелені – 1 кг
- Перець чилі – 3 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Часник – 9 зуб.
- Перець червоний мелений – за смаком
- Сіль – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Оцет столовий 9% – 50 мл
- Масло соняшникова 50 мл
Процес приготування:
Як почати готувати салат із зелених помідорів по-корейськи на зиму? Помідори помийте, виріжте їх часточками.
Гострий перець-чилі помийте, очистіть від насіння і дрібно наріжте.
Болгарський перець помийте, очистіть від перегородок і насіння, м’якоть наріжте невеликими кубиками.
Часник очистіть від лушпиння, подрібніть за допомогою преса або натріть на дрібній тертці. У миску покладіть помідори, перці і часник в миску. Додайте сіль, цукор і мелений перець.
Влийте оцет і олію, перемішайте і залиште салат на 30 хвилин.
Розкладіть салат із зелених помідорів по-корейськи по стерилізованим банкам, залийте його соком, що виділився, зберігайте в холодильнику. Через 12 годин ця закуска буде повністю готова до вживання.
Приємного апетиту!
Овочеві салати без стерилізації на зиму Салат з перцю і часнику на зиму Салат з помідорів, перцю і часнику на зиму Салати без моркви на зиму Салати з болгарського перцю на зиму Салати на зиму Швидкі мариновані помідори з часником