Якщо використовувати для приготування «Цезаря» копчену курку, то можна надати цьому оригінальному салату особливий, незвичайний смак. Заправка, запропонована в рецепті, робить салат соковитим і пікантним. А замість сухариків пропонуємо поекспериментувати і додати кедрові горішки.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 1 шт.
  • Салат Романо – 150 гр.
  • Кедрові горіхи – 50 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Яєчний жовток – 2 шт.
  • Масло оливкова – 100 мл
  • Вода – 50 мл
  • Лимон – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування салату «Цезар» з копченою куркою смачний! Першим ділом готуємо курку для приготування салату. Знімаємо шкіру, відокремлюємо м’ясо від кісток і сухожиль.

М’ясо копченої курки нарізаємо невеликими шматочками.

Листя салату романо промиваємо й обсушуємо.

Нарізаємо салат великими шматками і відразу укладаємо їх у салатницю.

Лимон промиваємо гарячою водою, розрізаємо навпіл і видавлюємо з кожної половинки сік.

Поділяємо яйця на білки і жовтки. Білки відкладаємо, жовтки підуть на приготування соусу.

подрібнювач поміщаємо оливкову олію, жовтки, воду, очищений часник, пропущений через прес, лимонний сік. Пробиваємо все до отримання однорідного соусу. За смаком додаємо сіль і чорний мелений перець.

В салатницю до порезанному салату викладаємо подрібнену курку, кедрові горішки. Поливаємо соусом.

Акуратно все перемішуємо з допомогою двох вилок.

Подаємо салат до столу відразу після приготування.

Приємного апетиту!

Правильний салат «Цезар» Салат «Цезар» з куркою Салат «Цезар» на Новий рік Салат Цезар