Перед вами простий і швидкий рецепт популярного салату Цезар. Такий салат – це завжди вишукано та красиво. Цезар не залишиться без захоплених поглядів гостей! Оригінальний та неповторний смак, відсутність клопітність в приготуванні – головні достоїнства цієї страви.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча грудка – 2 шт.
- Капуста пекінська – 1 шт.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Білий хліб – 3 скибочки
- Яйце – 1 шт.
- Діжонська гірчиця – 1 ч. л.
- Вустерський соус – 1 ст. л.
- Масло оливкова – 100 мл
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати салат Цезар з куркою, почнемо приготування салату з сухариків. Беремо скибочки білого хліба, нарізаємо їх невеликими кубиками (приблизно 1 см на 1 см). Зубчик часнику очищаємо і ріжемо часточками. Ставимо Сковороду на вогонь, наливаємо в неї трохи оливкової олії, відправляємо туди ж нарізаний часник і кубики хліба. Обсмажуємо сухарики до золотистого кольору.
М’ясо обсмажуємо на сковороді до повної готовності. Потім нарізаємо великими кубиками (за бажанням можна нарізати і дрібно).
Приготуємо соус для салату. Куряче яйце, вустерський соус, гірчицю і зубчик часнику покласти в чашу блендера.
Все збиваємо кілька хвилин. За консистенцією соус повинен нагадувати рідкий майонез.
Пекінську капусту промиваємо, обсушуємо. Потім рвемо руками листя, відправляємо в салатник і додаємо до них соус, перемішуємо. Далі до листя капусти додаємо курячу грудку і натираємо трохи пармезану. Знову все заправляємо соусом.
Для подачі до столу використовуємо сервірувальне блюдо. Викладаємо на нього салат, зверху посипаємо сухарями. За бажанням прикрашаємо слайсами пармезану. Хрусткий і шалено смачний салат Цезар готовий!
Приємного вам апетиту!
Правильний салат «Цезар» Рецепти на Новий рік Салат «Цезар» з курячою грудкою Салат «Цезар» з пекінською капустою Салат «Цезар» на Новий рік