Цезар з сьомгою – страва не на кожен день. Для його приготування не потрібно особливих кулінарних навичок, а ось вибору продуктів слід приділити особливу увагу, вони мають бути свіжими і якісними.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Сьомга (стейки) – 350 гр.
- Салат Айсберг – 100 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Помідори черрі – 150 гр.
- Білий хліб – 200 гр.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Соєвий соус – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Соус для Цезаря – за смаком
- Прованські трави – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати салат Цезар з сьомгою і сухариками просто! З хліба зріжте шкірку і наріжте м’якоть кубиками. Перекладіть хліб в пакет, додайте рослинне масло, щіпку солі, перець і приправу з прованських трав. Зав’яжіть пакет і акуратно перемішайте його вміст.
Потім викладіть сухарики на деко і запечіть їх при температурі 190 градусів.
Стейк посоліть і приправте з обох сторін.
Викладіть стейк на розігріту сковорідку, збризніть соєвим соусом. Обсмажте рибу з обох сторін по 4 хвилини.
Відокремте м’ясо сьомги від кісток і розберіть його на більш крейді шматочки.
На плоске блюдо викладіть листя салату. Додайте нарізані помідори.
Потім розкладіть шматочки сьомги, полийте соусом Цезар, посипте салат тертим сиром і викладіть сухарики. Салат Цезар готовий для подачі на святковий стіл.
Приємного апетиту!
Рецепти на Новий рік Салат «Цезар» без майонезу Салат «Цезар» без яєць Салат «Цезар» з сьомгою Салат «Цезар» з сьомгою і сухариками