Цезар з сьомгою – страва не на кожен день. Для його приготування не потрібно особливих кулінарних навичок, а ось вибору продуктів слід приділити особливу увагу, вони мають бути свіжими і якісними.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Сьомга (стейки) – 350 гр.
  • Салат Айсберг – 100 гр.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Помідори черрі – 150 гр.
  • Білий хліб – 200 гр.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Соєвий соус – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець червоний мелений – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Соус для Цезаря – за смаком
  • Прованські трави – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати салат Цезар з сьомгою і сухариками просто! З хліба зріжте шкірку і наріжте м’якоть кубиками. Перекладіть хліб в пакет, додайте рослинне масло, щіпку солі, перець і приправу з прованських трав. Зав’яжіть пакет і акуратно перемішайте його вміст.

Потім викладіть сухарики на деко і запечіть їх при температурі 190 градусів.

Стейк посоліть і приправте з обох сторін.

Викладіть стейк на розігріту сковорідку, збризніть соєвим соусом. Обсмажте рибу з обох сторін по 4 хвилини.

Відокремте м’ясо сьомги від кісток і розберіть його на більш крейді шматочки.

На плоске блюдо викладіть листя салату. Додайте нарізані помідори.

Потім розкладіть шматочки сьомги, полийте соусом Цезар, посипте салат тертим сиром і викладіть сухарики. Салат Цезар готовий для подачі на святковий стіл.

Приємного апетиту!

Рецепти на Новий рік Салат «Цезар» без майонезу Салат «Цезар» без яєць Салат «Цезар» з сьомгою Салат «Цезар» з сьомгою і сухариками