Сир Цезар з фетаксой виходить більш ніжним і низькокалорійним. Для його приготування не знадобиться багато часу. Це самий бюджетний варіант для приготування вишуканого блюда, яке зазвичай подають в ресторані.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Капуста пекінська – 50 – 80 гр.
  • Помідори свіжі – 250 – 300 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Сир Фетакса – 180 гр.
  • Куряча грудка – 260 гр.
  • Білий хліб – 40 – 60 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Масло оливкове – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат Цезар з сиром фетакса просто! Хліб наріжте кубиками і підсушіть в духовці до золотистого кольору.

Курячу грудку відварити в підсоленій воді і розберіть на волокна.

Огірок помийте і наріжте соломкою.

Помідори помийте, наріжте великими кубиками. Перекладіть в миску до м’яса і огірках, додайте оливкову олію і перемішайте.

Пекінську капусту вимити, крупно наріжте або порвіть руками. Викладіть капусту на блюдо.

На капусту викладіть суміш м’яса і овочів.

Фетаксу наріжте кубиками. Додайте сир в салат. Так як фетакса має дуже солоний смак, не радимо сильно солити салат.

Приємного апетиту!

«Цезар» з куркою, помідорами, сиром і сухариками «Цезар» з куркою, сухариками, помідорами і пекінською капустою Рецепти на Новий рік Салат «Цезар» з куркою Салат «Цезар» з курячою грудкою Салат «Цезар» з пекінською капустою Салат «Цезар» як в ресторані