Сир Цезар з фетаксой виходить більш ніжним і низькокалорійним. Для його приготування не знадобиться багато часу. Це самий бюджетний варіант для приготування вишуканого блюда, яке зазвичай подають в ресторані.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Капуста пекінська – 50 – 80 гр.
- Помідори свіжі – 250 – 300 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Сир Фетакса – 180 гр.
- Куряча грудка – 260 гр.
- Білий хліб – 40 – 60 гр.
- Сіль – за смаком
- Масло оливкове – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат Цезар з сиром фетакса просто! Хліб наріжте кубиками і підсушіть в духовці до золотистого кольору.
Курячу грудку відварити в підсоленій воді і розберіть на волокна.
Огірок помийте і наріжте соломкою.
Помідори помийте, наріжте великими кубиками. Перекладіть в миску до м’яса і огірках, додайте оливкову олію і перемішайте.
Пекінську капусту вимити, крупно наріжте або порвіть руками. Викладіть капусту на блюдо.
На капусту викладіть суміш м’яса і овочів.
Фетаксу наріжте кубиками. Додайте сир в салат. Так як фетакса має дуже солоний смак, не радимо сильно солити салат.
Приємного апетиту!
«Цезар» з куркою, помідорами, сиром і сухариками «Цезар» з куркою, сухариками, помідорами і пекінською капустою Рецепти на Новий рік Салат «Цезар» з куркою Салат «Цезар» з курячою грудкою Салат «Цезар» з пекінською капустою Салат «Цезар» як в ресторані