В даному рецепті вам пропонується приготувати легкий і корисний салат з авокадо і зелені шпинату. У нього для ситності додамо відварене яйце, свіжий помідор сир. Його можна подати і як доповнення до м’ясної страви, і самостійно. Салат добре підходить людям, які дотримуються дієтичне харчування.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Авокадо – 1 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Шпинат – 100 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Бальзамічний оцет – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування салату з авокадо і шпинатом смачний! Спочатку зваріть круто курячі яйця і охолодіть їх у холодній воді.
Яйця почистіть від шкаралупи і акуратно поріжте на поздовжні скибочки, щоб жовтки залишилися з білками.
Листя шпинату промийте холодною водою і видаліть зайву вологу.
Потім поріжте їх на великі шматочки і покладіть в салатницю.
помідори Промийте, видаліть плодоніжки, розріжте їх такими ж поздовжніми скибочками, як і яйця, і покладіть в салатницю поверх шпинату.
Авокадо помийте, розріжте на половинки і видалити кісточку.
Потім з кожної половинки плода зніміть шкірку.
Поріжте половинки авокадо на невеликі скибочки і перекладіть в салатницю поверх помідорів.
Шматочок твердого сиру поріжте маленькими брусочками і перекладіть до салату. Посипте салат по своєму смаку сіллю і перцем. В окремій чашці змішайте вказане в рецепті кількість бальзамічного оцту з оливковою олією і цією сумішшю полийте салат і трохи перемішайте.
Розкладіть приготований салат в порційні тарілки, покладіть поверх його скибочки варених яєць і можете подавати до столу.
Приємного апетиту!
Новости