Представлене вашій увазі страву, безсумнівно, володіє безліччю достоїнств. І головне з них – універсальність. Його можна позиціонувати не лише як закуску, але і як гарнір. Крім того, страва не містить інгредієнтів, які б суперечили принципам здорового харчування.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Рис білий – 150 гр.
- Кукурудза консервована – 350 гр.
- Оливки – 10 шт.
- Помідори черрі – 5 шт.
- Капуста Брокколі – 5 шт.
- Цибуля зелена – 3 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з брокколі і кукурудзою. Для початку відправляємо рис варитися на 20 хвилин в каструлю з киплячою водою. По готовності рис необхідно остудити.
Брокколі також необхідно відварити до готовності. Це займе приблизно 5 хвилин. Потім даємо брокколі охолонути і поділяємо на суцвіття, які потім нарізаємо скибочками.
Розкриваємо банку з консервованою кукурудзою і позбавляємося від зайвої рідини.
Оливки необхідно нарізати кружальцями, а вимиті помідори – невеликими кубиками.
Всі підготовлені інгредієнти з’єднуємо в окремому салатнику. До них ж відправляємо і мелкорубленный зелений лук.
Фінальний етап – підготовка заправки. В окремій ємності необхідно з’єднати гірчицю, сіль і перець, рослинне масло і лимонний сік.
Отриманою сумішшю слід полити салат і відправити його в холодильник на годину. Тепер страву можна подавати до столу.
Новости