Фунчоза – найпопулярніша серед країн Азії. Страва подається в поєднанні з овочами, так як власного смаку у рисової локшини немає. Фунчоза по-корейськи виглядає святково і яскраво за рахунок використання кольорових овочів.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Фунчоза – 150 гр.
  • Огірки – 2 шт.
  • Петрушка – за смаком
  • Приправа для фунчозы – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат з фунчозы по-корейськи з овочами? Вибирайте болгарський перець різних кольорів, так страва буде виглядати яскравіше і нарядно. Болгарський перець добре промийте, видаліть серцевину з насінням. Очищений перець наріжте тонкими півкільцями або соломкою.

Моркву помийте, очистіть за допомогою овочечистки, натріть на крупній тертці або тертці, призначеної для корейської моркви, або наріжте тонкою соломкою за допомогою гострого ножа.

Фунчозу залийте окропом буквально на кілька хвилин. Потім злийте воду через друшляк або сито і промити питною водою.

Огірки добре вимийте, обсушіть і наріжте тонкою соломкою.

Зелень петрушки ретельно промийте під проточною водою, струсіть зайву вологу і дрібно нарубаєте гострим ножем.

Використовуйте готовий соус для фунчозы. Його можна знайти практично в будь-якому супермаркеті.

Всі підготовлені інгредієнти викладіть в глибоку ємність, залийте соусом.

Ретельно перемішайте. Дайте страві настоятися близько півгодини і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Новости