Салат з кабачків і морквини – дуже апетитне блюдо, з незвичайним смаковим поєднанням. Особливі нотки йому додає мед і лимонна кислота в рецепті. Вони роблять салат абсолютно незвичайним!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 2 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля червоний – 1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Лимонний сік – 2 ст. л.
- Мед – 2 ч. л.
- Петрушка – 1 гілка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з кабачків і моркви, кабачки миємо, очищаємо від шкірки і вичищаємо насіння. Натираємо кабачки довгою соломкою за допомогою спеціальної корейської теркою.
Морквину також чистимо і тремо на тертку.
Цибулю очищаємо і ріжемо півкільцями.
сковороду Змащуємо оливковою олією і підсмажити моркву і цибулю 5 хв. на невеликому вогні.
Потім додаємо до них кабачок, подрібнений часник, мед і спеції. Обсмажуємо на маленькому вогні 10 хв
Заправляємо салат залишилися оливковою олією і лимонним соком, перемішуємо. Посипаємо подрібненою петрушкою.
Приємного апетиту!
Новости