Соковитий, поживний, дуже ситний салат з копченої курки, квасолі і болгарського перцю. Це неймовірне поєднання смаків, від якого неможливо відірватися. Доповнить будь-який гарнір і зробить його ще апетитніше!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 450 гр.
- Квасоля консервована – 300 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Зелень – за смаком
- Майонез – 30 – 40 гр.
- Окріп – 100 мл
- Оцет столовий 9% – 3 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 2 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з копченою куркою, квасолею і болгарським перцем. Цибулю чистимо від лушпиння, ріжемо його півкільцями і замочуємо в маринаді з води, оцту, 1 ч. л. солі і 1 ст. л. цукрового піску. Залишаємо його на 20 хв.
Тепер копчену курку нарізаємо невеликими шматочками.
Перець промиваємо, розрізаємо на половинки і чистимо від насіння. Видаляємо плодоніжки й нарізаємо перець кубиками, приблизно такого ж розміру, як і курку.
Зелень миємо й подрібнюємо.
Зливаємо воду з квасолі і з’єднуємо всі інгредієнти в глибокій мисці.
Додаємо перець, копчену курку, мариновану цибулю, зелень і заправляємо майонезом.
За смаком солимо і приправляємо меленим перцем салат.
Приємного апетиту!
Салати з куркою