Копчена курка, квасоля і моркву добре гармонують в салаті і створюють шикарний смаковий букет. Цей варіант з усіх салатів з копченою куркою визнають найбільш поживним і ситним, що подобається чоловікам. Готуємо Салат з корейською морквою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 300 гр.
- Квасоля консервована – 1 банка
- Морква по-корейськи – 300 гр.
- Майонез – за смаком
- Сухарики – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з копченою куркою, квасолею і морквою. У копченої курки (для салату підходить будь-яка частина тушки) видаліть кісточки і шкіру.
М’ясо наріжте на невеликі шматочки і перекладіть в салатницю.
Довгу соломку моркви по-корейськи розріжте на невеликі шматочки, так зручніше їсти.
Відкрийте баночку кукурудзи і злийте з неї весь сік.
В салатницю до копченої курки перекладіть корейську моркву і квасолю з баночки.
Потім в салат по своєму смаку додайте майонез і ложкою акуратно перемішайте.
Салат з копченої курки з квасолею і морквою готовий. Перед подачею до столу покладіть в салат сухарики, ще раз трохи перемішайте і пригощайте своїх близьких.
Їжте на здоров’я!
Салати з куркою