Поєднання креветок, руколи і бальзамічного оцту в салаті прийшло до нас з французької кухні, і цей рецепт настільки простий, що його здатен повторити кожен. Спробуйте доторкнутися до французької кухні і приготувати цей салат самі.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Рукола – 70 гр.
- Креветки свіжі – 300 гр.
- Помідори черрі – 8 – 10 шт.
- Авокадо – 1 шт.
- Лимонний сік – 1 ч. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Бальзамічний оцет – 0,5 ч. л.
- Соєвий соус – 2 – 3 ч. л.
Процес приготування:
Рецепт салату з креветками, руколою і бальзамічним оцтом простий у приготуванні! Креветки очистити від панцирів і голів, обсмажте на сильному вогні з невеликою кількістю оливкової олії. Потім перекладіть їх у миску і збризніть лимонним соком.
Овочі та зелень вимити. Помідори розріжте навпіл. З авокадо зріжте шкірку і видаліть кісточку, м’якоть наріжте кубиками.
У мисці змішайте рукколу, помідори, авокадо і креветки, збризніть оливковою олією.
Бальзамічний оцет змішайте з соєвим соусом. Полийте цією заправкою салат, перемішайте повільними рухами. Низькокалорійний французький салат готовий.
Приємного апетиту!
Салат з креветками і бальзамічним оцтом Салат з креветками і овочами Салат з креветками та авокадо помідорами черрі Салат з креветками, авокадо, помідорами і руколою Салати з морепродуктами