Прикрасити й урізноманітнити домашній обідній стіл зможе апетитний салат з куркою, морквою по-корейськи, перцем і цибулею. Просте у приготуванні блюдо порадує вас і ваших рідних своїм смаком і ароматом.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Куряче філе – 200 гр.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Лавровий лист – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Майонез – 3 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з куркою, корейською морквою, перцем і цибулею, болгарський перець очищаємо від насіння. Далі ріжемо його тонкою соломкою. Відправляємо продукт в салатницю.
Корейську моркву також відправляємо в салатницю.
Куряче філе відварюємо в солоній воді з лавровим листком. Далі готове м’ясо виймаємо з води і охолодити.
Курку поділяємо на дрібні волокна і кладемо їх до решти інгредієнтів.
ріжемо Тонкими півкільцями цибулю, потім заливаємо його окропом на 3-5 хвилин. Ошпарюємо і викладаємо на салат.
Заправляємо закуску майонезом, за смаком додаємо сіль і акуратно перемішуємо всі продукти. Готово!
Салати з куркою