Ніжний салат з курки, сиру і овочів можна подавати для домашнього обіду або святкового столу. Яскраве страва виходить соковитим і апетитним. Порадуйте своїх близьких!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 300 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
- Сир Пармезан – 70 гр.
- Листовий салат – 30 гр.
- Кріп – 1 пучок
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт приготування салату з куркою, сиром, помідорами та болгарським перцем смачний! Куряче філе посипаємо сіллю та спеціями, потім обсмажуємо її на рослинній олії до яскравого рум’янцю.
Остуджуємо готове м’ясо, нарізаємо його кубиками і кладемо в зручну для перемішування посуд.
Кубиками середнього розміру помідор нарізаємо і кладемо його до курки.
Далі подрібнюємо болгарський перець і також відправляємо його в загальну посуд.
Додаємо подрібнений кріп і цибулю. Останній можна обшпарити, щоб прибрати зайву гіркоту.
Поливаємо закуску майонезом. Посипаємо невеликою кількістю солі і спецій.
Посипаємо тертим твердим сиром.
Ретельно перемішуємо страву.
На велику плоску тарілку викладаємо салатні листя.
На подушку з листя викладаємо готовий салат.
Страва готова, можна подавати до столу!
Салати з куркою