Салат з квасолею і кукурудзою – страва дуже красиве. Цікаве поєднання фарб і продуктів в салаті дає приголомшливо смачний результат. Салат виходить дуже поживним, але при цьому готується швидко і просто.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Квасоля червона – 100 гр.
  • Кукурудза консервована – 100 гр.
  • Нут консервований – 100 гр.
  • Маслини – 50 гр.
  • Сир – 50 гр.
  • Копчена ковбаса – 50 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Зелень – за бажанням

Процес приготування:

Як почати готувати салат з квасолею і кукурудзою? Цибулю очистити, нарізати тонкими напівкруглими скибочками.

З консервованих інгредієнтів злити рідину, промити під холодною водою. У глибокій мисці змішати цибулю, квасолю, кукурудзу і нут.

Додати в салат оливки, з яких вилучено кісточка.

Сир натерти на некрупною тертці і додати до решти інгредієнтів.

В окремій ємності змішати оливкове масло з сіллю, а після вилити отриману заправку в салат. Все ретельно перемішати.

Копчену ковбасу нарізати довільно (дрібно, скибочками, кубиками) і відправити в салат.

Салат з квасолею і кукурудзою перекласти в салатник, посипати за бажанням зеленню і можна дивувати гостей незвичайним і ситним блюдом.

Новости