Салат з квасолею і кукурудзою – страва дуже красиве. Цікаве поєднання фарб і продуктів в салаті дає приголомшливо смачний результат. Салат виходить дуже поживним, але при цьому готується швидко і просто.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Квасоля червона – 100 гр.
- Кукурудза консервована – 100 гр.
- Нут консервований – 100 гр.
- Маслини – 50 гр.
- Сир – 50 гр.
- Копчена ковбаса – 50 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Зелень – за бажанням
Процес приготування:
Як почати готувати салат з квасолею і кукурудзою? Цибулю очистити, нарізати тонкими напівкруглими скибочками.
З консервованих інгредієнтів злити рідину, промити під холодною водою. У глибокій мисці змішати цибулю, квасолю, кукурудзу і нут.
Додати в салат оливки, з яких вилучено кісточка.
Сир натерти на некрупною тертці і додати до решти інгредієнтів.
В окремій ємності змішати оливкове масло з сіллю, а після вилити отриману заправку в салат. Все ретельно перемішати.
Копчену ковбасу нарізати довільно (дрібно, скибочками, кубиками) і відправити в салат.
Салат з квасолею і кукурудзою перекласти в салатник, посипати за бажанням зеленню і можна дивувати гостей незвичайним і ситним блюдом.
Новости