Салат з консервованої квасолі і корейської моркви підійде любителям пікантних страв. Його вигідно готувати на свята: приготування не забирає багато часу, а шматочки червоного болгарського перцю солодкого червоного цибулі додадуть страві яскравий святковий вигляд.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Квасоля червона – 120 гр.
- Морква по-корейськи – 90 гр.
- Цибуля червоний – 0,5 головок
- Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
- Масло рослинне – 2 – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату з квасолею і морквою. Квасолю можна зварити самостійно, але швидше буде приготувати салат з консервованої квасолі. Злити з квасолі маринад, відкинути на сито, дати постояти пару хвилин. Овочі промити.
Цибулю і перець порізати навпіл. Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками. У перцю видалити ніжку і коробочку з насінням, нарізати його невеликими кубиками.
Додати квасолю в миску до нарізаних овочів. Відміряти потрібну кількість моркви, нарізати, якщо довгі смужки. Додати моркву до решти інгредієнтів.
Салат поперчити свіжомеленим перцем, посолити і додати рослинне масло. Смачно виходить з оливковою олією. Перемішати.
Дати салату постояти близько 5 хв. при кімнатній температурі, і можна подавати до столу.
Приємного апетиту!
Новости