Незвичайний свіжий літній салат з молодих кабачків, цукіні, буряків і риби прийде на допомогу влітку, коли не хочеться багато часу проводити біля плити. Його заправляють соусом на основі песто, оливкової олії і лимонного соку.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Кабачки (молоді) – 1 шт.
- Буряк – 1 шт.
- Цукіні – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Форель слабосолона – 200 гр.
- М’ята свіжа – за смаком
- Салатна суміш – 1 пакет
- Сіль – за смаком
- Лимон – 1 шт.
- Соус Песто – 2 ст. л.
- Масло оливкове – 4 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату з молодих кабачків простий у приготуванні! Кабачок з цукіні повинні бути такими молодими і свіжими, щоб їх можна було вживати разом з шкіркою. Овочі помити, моркву і буряк почистити.
Моркву потерти на корейській тертці тонкою соломкою.
Буряк натерти аналогічним чином.
Цукіні і кабачок порізати слайсами з допомогою овочечистки. Слабосолону форель порізати невеликими скибочками.
Щоб зробити заправку, потрібно змішати песто, сік одного лимона, оливкова олія і перець, сіль.
Овочі викласти на тарілку, туди ж відправити зелень з міксу салату. Розкласти шматочки форелі, полити все соусом-заправкою і декорувати листочками м’яти.
Приємного апетиту!
Новости