Достатньо викласти салат шарами, і він завжди буде ефектно виглядати на столі. Іноді це роблять, тому що при змішуванні, деякі продукти втрачають колір і салат стає сірим.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Майонез – 100 гр.
- Яловича печінка – 350 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Огірки мариновані – 300 гр.
- Морква – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати салат з печінкою шарами легко! Печінка зваріть, після того, як вона охолоне, натріть на крупній тертці.
Моркву відваріть, очистіть і натріть на крупній тертці.
Яйця зваріть круто, остудіть, зніміть шкаралупу, відокремте білки від жовтків. Білки подрібніть на тертці.
Мариновані огірки наріжте кубиками.
Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте кубиками і обсмажте на сковороді до напівготовності.
Салат сформуйте у наступному порядку. Перший шар з печінки, змащуємо його майонезом, потім смажену цибулю, огірки, шар моркви, змастіть цей шар майонезом. Наступний шар з білків, поверх нього покласти майонез, зверху посипте салат подрібненим жовтком. Святковий салат готовий.
Приємного апетиту!
Новости