Достатньо викласти салат шарами, і він завжди буде ефектно виглядати на столі. Іноді це роблять, тому що при змішуванні, деякі продукти втрачають колір і салат стає сірим.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Майонез – 100 гр.
  • Яловича печінка – 350 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Огірки мариновані – 300 гр.
  • Морква – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати салат з печінкою шарами легко! Печінка зваріть, після того, як вона охолоне, натріть на крупній тертці.

Моркву відваріть, очистіть і натріть на крупній тертці.

Яйця зваріть круто, остудіть, зніміть шкаралупу, відокремте білки від жовтків. Білки подрібніть на тертці.

Мариновані огірки наріжте кубиками.

Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте кубиками і обсмажте на сковороді до напівготовності.

Салат сформуйте у наступному порядку. Перший шар з печінки, змащуємо його майонезом, потім смажену цибулю, огірки, шар моркви, змастіть цей шар майонезом. Наступний шар з білків, поверх нього покласти майонез, зверху посипте салат подрібненим жовтком. Святковий салат готовий.

Приємного апетиту!

Новости