Пропоную чудовий рецепт легкого дієтичного салату з печінкою тріски і авокадо, який сподобається всім, хто є прихильником правильного харчування і стежить за своєю фігурою. Салат швидкий у приготуванні і відмінно підходить для вечері.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Печінка тріски – 100 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Цибуля порей – за смаком
- Листовий салат – 50 гр.
- Авокадо – 50 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Кріп – за смаком
- Масло оливкове – за смаком
- Лимонний сік – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з печінкою тріски і авокадо, поставте варити куряче яйце в невеликій каструлі. Відкрити банку з печінкою тріски, злийте наявну рідина.
Цибуля порей добре промийте під проточною водою. Просушіть і наріжте тонкими кільцями.
Помідор добре помийте, наріжте дрібними за розміром кубиками.
Плід авокадо помийте, розріжте навпіл, з допомогою гострого ножа вийміть кісточку, а з допомогою столової ложки вийміть м’якоть. Авокадо наріжте таким же способом та розміром, як і помідор.
Зварене круто яйце остудіть і очистіть, наріжте за допомогою ножа або спеціального пристосування невеликими шматочками або натріть на крупній тертці.
Салатні листя добре сполосніть під проточною водою, просушіть і довільними шматочками нарвете руками.
Печінка тріски вийміть з консервної банки і наріжте невеликими кубиками. Всі інгредієнти складіть в загальний салатник, посоліть і поперчіть, потім ретельно перемішайте.
подавайте Салат порційно, окропивши оливковою олією і лимонним соком, і прикрасивши свіжою зеленню.
Приємного апетиту!
Новости