Салат з капусти з шинкою – те, що треба для обіду на швидку руку. Салат добре доповнить будь гаряче блюдо і порадує домашніх своїм смаком і легкістю.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Капуста пекінська (маленька) – 1 шт.
- Шинка – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сир Пармезан – 130 гр.
- Яблука (маленькі) – 1 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Майонез – 5 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату з пекінською капустою і шинкою простий у приготуванні! Всі продукти нарізаємо тонкими смужками: огірок, яблуко без шкірки, сир і шинку. Відправляємо інгредієнти в салатницю.
Цибулину чистимо і ріжемо півкільцями. Ошпарюємо окропом на 2 хвилини і додаємо до салату.
Поділяємо листи капусти від качана. Акуратно вирізаємо тверду частину, залишаючи тільки зелені листи.
Підготовлені листи нарізаємо в салат. Але не занадто мілка, капуста повинна бути порізана на середні шматочки.
Перемішуємо всі інгредієнти салату. Солимо і перчимо за смаком.
Заправляємо салат майонезом і ще раз перемішуємо. Можна подавати до столу!
Новости