Апетитна, але при цьому легка закуска послужить відмінним доповненням до сімейного обіду. Вас порадує вдале поєднання шинки і кукурудзи, а ще більше – швидке і просте приготування. Салат не вимагає варіння або смаження, просто наріжте всі інгредієнти з’єднайте між собою.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Шинка – 100 гр.
  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Як почати готувати салат з шинкою і кукурудзою? Шинку нарізаємо тонкими довгими смужками і відправляємо в салатницю. Так само нарізаємо цибулю і ошпарюємо. З консервованої кукурудзи зливаємо сік. Кукурудзу з цибулею відправляємо в салат. Солодкий перець очищаємо від насіння і нарізаємо тонкими смужками.

Твердий сир натираємо в салат на крупну тертку.

Заправляємо салат майонезом і ретельно перемішуємо.

Ділимо закуску на порційні тарілки, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Новости