Апетитна, але при цьому легка закуска послужить відмінним доповненням до сімейного обіду. Вас порадує вдале поєднання шинки і кукурудзи, а ще більше – швидке і просте приготування. Салат не вимагає варіння або смаження, просто наріжте всі інгредієнти з’єднайте між собою.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Шинка – 100 гр.
- Кукурудза консервована – 1 банка
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Майонез – 4 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Як почати готувати салат з шинкою і кукурудзою? Шинку нарізаємо тонкими довгими смужками і відправляємо в салатницю. Так само нарізаємо цибулю і ошпарюємо. З консервованої кукурудзи зливаємо сік. Кукурудзу з цибулею відправляємо в салат. Солодкий перець очищаємо від насіння і нарізаємо тонкими смужками.
Твердий сир натираємо в салат на крупну тертку.
Заправляємо салат майонезом і ретельно перемішуємо.
Ділимо закуску на порційні тарілки, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Новости