Для такого салату можна приготувати сухарики самостійно, а можна вибрати вже готові снеки з улюбленим смаком. Кукурудза «підтримує» хрустке настрій салату, а сирокопчена ковбаса задає насиченість і пікантність. Сухарики краще додавати перед подачею, щоб вони не встигли розмокнути і залишалися хрусткими.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кукурудза консервована – 1 банка
- Сухарі – 50 гр.
- Копчена ковбаса – 100 гр.
- Сир Пармезан – 70 гр.
- Огірки – 2 шт.
- Майонез – 50 гр.
- Листовий салат – 3 пучка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з сухариками і кукурудзою, ковбасу очищаємо від оболонки і нарізаємо тонкими скибочками. Скибочки нарізаємо впоперек вузькими смужками. Викладаємо нарізану ковбасу в глибоку салатницю.
Твердий сир натираємо на тертці з великими отворами. Висипаємо його в салатницю до ковбасі.
Огірок промиваємо, обсушуємо і зрізаємо кінчики, щоб уникнути гіркоти. Ріжемо тонкою соломкою. Викладаємо нарізаний огірок в салатницю до решти інгредієнтів.
Банку з кукурудзою відкриваємо, кукурудзу відкидаємо на друшляк і промиваємо під проточною водою. Даємо повністю стекти рідини, і викладаємо кукурудзу в салатницю.
Додаємо майонез і акуратно перемішуємо всі інгредієнти.
Прикрашаємо салат зеленню за смаком дуже вдало підходить петрушка. На поверхні салату розкладаємо сухарики і подаємо до столу.
Приємного апетиту!
Новости