В даному рецепті вам пропонується додати до салату з консервованого тунця свіже яблуко. Його кислинка незвично змінює смак консервованої риби. Салат заправляється майонезом.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Тунець консервований – 1 банка
- Яблука (великі) – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з тунцем і яблуком, відкрийте баночку з тунцем і злийте з неї весь сік. Перекладіть рибу в окрему мисочку.
З допомогою виделки подрібніть всі шматочки тунця.
Почистіть від лушпиння цибулину, наріжте її на невеличкі кубики і додати до риби.
Яблуко почистіть від шкірки, видаліть внутрішню коробочку з насінням і наріжте його на кубики. Можете збризнути яблуко соком лимона, щоб воно не потемніло. Перекладіть яблучні шматочки в мисочку.
Додайте до салату майонезний соус по своєму смаку. Салат можете трохи посолити.
Всі інгредієнти в мисочці ложкою перемішайте.
Приготований салат перекладіть в красиву салатницю, декоруйте кунжутом або кокосовою стружкою і подайте до столу.
Їжте на здоров’я!
Новости