Пропоную приготувати простий рецепт легкого дієтичного салату з тунцем, яйцем і консервованим горошком, який неодмінно сподобається тим, хто стежить за своїм харчуванням і фігурою. Салат відмінно підійде для вечері або збалансованого перекусу.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Тунець консервований – 200 гр.
- Горошок зелений консервований – 200 гр.
- Цибуля червоний – 1 головка
- Яйце – 2 шт.
- Для заправки: –
- Йогурт – 2 ст. л.
- Діжонська гірчиця – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати салат з тунцем і яйцем? Підготуйте всі необхідні інгредієнти для низькокалорійного салату. Відкрийте банку з тунцем, перекладіть його в миску і з допомогою виделки трохи розімніть.
Яйця покладіть в невелику каструлю, посоліть, залийте холодною водою, зваріть круто. Остудіть, очистіть і наріжте зварені яйця дрібним кубиком.
Відкрийте банку консервованого горошку, злийте рідину через сито. Червоний цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.
В невеликій ємності з’єднайте натуральний йогурт з гірчицею. Посоліть, поперчіть, все ретельно перемішайте.
підготовлений салатник викладіть нарізані курячі яйця, консервований тунець, зелений горошок, поросяти, ягняти цибулю. Посоліть, поперчіть. Заправте приготованим соусом. Все добре перемішайте.
подавайте Салат порційно в красивою посуді.
Приємного апетиту!
Новости