Не менш популярне, ніж куряче м’ясо, яловичина широко використовується любителями правильного харчування, це смачне дієтичне м’ясо, багате залізом. Відварна яловичина буде добре поєднуватися з овочами в салаті.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сметана – 4 ст. л.
  • Яловичина – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 400 гр.
  • Морква – 400 гр.
  • Огірки солоні – 4 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати салат з яловичиною ПП? Яловичину відварити зі спеціями і сіллю, остудіть її в бульйоні і наріжте невеликими кубиками.

Цибулю і моркву очистіть, обмийте. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на крупній тертці. На соняшниковій олії обсмажте цибулю разом з морквою.

Огірки наріжте кубиками.


Зберіть в мисці всі інгредієнти, м’ясо, огірки, цибулю та моркву, додайте сметану, посоліть і добре перемішайте. Такий салат багатий вітамінами і залізом, підійде як для дорослих, так і для дітей.

Приємного апетиту!

Новости