Не менш популярне, ніж куряче м’ясо, яловичина широко використовується любителями правильного харчування, це смачне дієтичне м’ясо, багате залізом. Відварна яловичина буде добре поєднуватися з овочами в салаті.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сметана – 4 ст. л.
- Яловичина – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 400 гр.
- Морква – 400 гр.
- Огірки солоні – 4 шт.
- Сіль – за смаком
- Зелень – за смаком
- Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати салат з яловичиною ПП? Яловичину відварити зі спеціями і сіллю, остудіть її в бульйоні і наріжте невеликими кубиками.
Цибулю і моркву очистіть, обмийте. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на крупній тертці. На соняшниковій олії обсмажте цибулю разом з морквою.
Огірки наріжте кубиками.
Зберіть в мисці всі інгредієнти, м’ясо, огірки, цибулю та моркву, додайте сметану, посоліть і добре перемішайте. Такий салат багатий вітамінами і залізом, підійде як для дорослих, так і для дітей.
Приємного апетиту!
Новости