Вам знайомий смак гармонійного поєднання свіжого хрусткого овочів і соковитого м’яса. Якщо ви хочете приготувати дієтичне блюдо, то м’ясо, завжди можна замінити відварним язиком, а майонез, іншими соусами.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Соєвий соус – 1 ч. л.
- Олія соняшникова – 1 ч. л.
- Хрін – 0,5 ст. л.
- Свинячий язик – 200 гр.
- Капуста пекінська – 100 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Лавровий лист – 1 шт.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату з мовою і пекінською капустою гранично простий! Мова відваріть на повільному вогні в підсоленій воді зі спеціями і лавровим листом. Помістіть мову в холодну воду, це дозволить вам легко зняти з нього шкірку. Готовий мова наріжте тонкими смужками.
Овочі ретельно промийте і розкладіть на паперових рушниках, щоб вони висохли. Пекінську капусту дрібно нашаткуйте соломкою.
Помідори наріжте невеликими кубиками.
Половину болгарського перцю наріжте соломкою.
З цибулини зніміть піну і дрібно наріжте його.
Для заправки змішайте соєвий соус, хрін і рослинне масло. Змішати в глибокій мисці мову, капусту, помідори, перець і заправку. Цей салат буде хороший до столу як в літній, так і зимовий час.
Приємного апетиту!
Салати з язиком Салати зі свинячим мовою