Салат зі смаженою печінкою можна віднести до бюджетних салатів. Субпродукти завжди можна знайти на прилавках магазинів і доповнити їх будь-якими овочами. У вас вийде блюдо з печінкою, яким можна нагодувати сім’ю на вечерю.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Теляча печінка – 500 гр.
- Бекон – 150 гр.
- Хліб – 200 гр.
- Шпинат – 300 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Сухарі панірувальні – 50 гр.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
- Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати салат зі смаженою печінкою? Печінка промийте, очистіть від плівок, наріжте, обваляйте шматочки в панірувальних сухарях і обсмажте на сковороді до готовності.
Часник очистіть від лушпиння, подрібніть пресом і змішайте його з оливковою олією.
Хліб наріжте кубиками, залийте його часниковим маслом, залиште на 3-5 хвилин, потім обсмажте до золотистої скоринки.
Бекон тонко наріжте і злегка обсмажте.
Шпинат промийте і просушіть.
В миску викладіть всі інгредієнти, посоліть, додайте приправи за смаком, заправте оливковою олією і перемішайте.
Приємного апетиту!
Новости