Салат зі смаженою печінкою можна віднести до бюджетних салатів. Субпродукти завжди можна знайти на прилавках магазинів і доповнити їх будь-якими овочами. У вас вийде блюдо з печінкою, яким можна нагодувати сім’ю на вечерю.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Теляча печінка – 500 гр.
  • Бекон – 150 гр.
  • Хліб – 200 гр.
  • Шпинат – 300 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Сухарі панірувальні – 50 гр.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати салат зі смаженою печінкою? Печінка промийте, очистіть від плівок, наріжте, обваляйте шматочки в панірувальних сухарях і обсмажте на сковороді до готовності.

Часник очистіть від лушпиння, подрібніть пресом і змішайте його з оливковою олією.

Хліб наріжте кубиками, залийте його часниковим маслом, залиште на 3-5 хвилин, потім обсмажте до золотистої скоринки.

Бекон тонко наріжте і злегка обсмажте.

Шпинат промийте і просушіть.

В миску викладіть всі інгредієнти, посоліть, додайте приправи за смаком, заправте оливковою олією і перемішайте.

Приємного апетиту!

Новости