Салат зі смаженими маслюками – дуже смачне блюдо для всієї родини! Вдале поєднання смажених маслюків, картоплі, червоного цибулі та болгарського перцю робить це блюдо просто дивовижним смаком. Проста і одночасно оригінальна закуска зможе підкорити не тільки близьких, але і гостей за святковим столом.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Маслюки свіжі – 200 гр.
- Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
- Цибуля червоний – 0,5 головок
- Картопля – 2 – 3 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат зі смаженими маслюками? Картоплю промити і запекти в духовці протягом 35-40 хвилин до готовності (при температурі 180 градусів).
Доки картопля запікається, підготуйте гриби. Маслюки ретельно промийте і обсмажте на сковороді з рослинним маслом протягом 15-20 хвилин.
Готову картоплю остудіть, очистіть і дрібно поріжте. Перекладаємо нарізану картоплю в салатник.
Очищаємо і подрібнюємо червоний лук. Додаємо його до картоплі.
Болгарський перець промийте, вирізати плодоніжку і вийміть насіння. Сам перець поріжте невеликими скибочками. Додайте перець в салатник до решти інгредієнтів.
Після цього викладаємо в салатник смажені маслюки. Заправляємо Салат оливковою олією і приправляємо сіллю. Все перемішуємо. Салат зі смаженими маслюками готовий!
Приємного вам апетиту!
Картопля з маслюками Як приготувати маслюки - рецепти