Сало, засолене з часником і перцем, виходить дивовижно смачним. Пряне, ніжне і апетитне, така закуска припаде до душі кожному. Справжній домашній делікатес!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сало свиняче – 500 гр.
- Сіль – 2 ст. л.
- Вода – 0,5 л.
- Лавровий лист – 4 шт.
- Перець чорний горошок – 6 шт.
- Часник – 3 зуб.
Процес приготування:
Рецепт сала з чорним перцем і часником простий у приготуванні! Сало відскрібаємо, очищаємо і моєму під водою. Викладаємо його на паперові рушники і даємо підсохнути.
Часник чистимо від луски і ділимо його на зубчики.
Додаємо сіль, лавровий лист і чорний перець в воду. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
В цей час складаємо сало в банку, додаємо зубчики часнику.
Заливаємо сало розсолом і накриваємо кришкою. Витримуємо сало при кімнатній температурі 24 години. Потім щільно закриваємо кришкою і ставимо в холодильник на 3 дні.
Приємного апетиту!
Засолювання сала з часником і перцем Сало з часником і перцем в банку Як засолити сало в домашніх умовах Як засолити сало в розсолі Як засолити сало з прошарками м'яса Як солити сало в розсолі з часником і спеціями